Etarsko / Eterično ulje Eukaliptus

(2 recenzije korisnika)

334 RSD

Etarsko / Eterično ulje Eukaliptusa dobija se destilacijom listova eukaliptusovog drveta (Eucalyptus globulus). Poznato po svojoj osvežavajućoj, mentolastoj aromi, ovo ulje pruža brojne zdravstvene benefite, uključujući olakšanje disajnih tegoba, stimulaciju imuniteta i prirodno čišćenje domaćinstva. Sa svojim antiseptičkim svojstvima, etarsko / eterično ulje Eukaliptusa je idealan izbor za svakodnevnu upotrebu.* Kako i zašto uraditi alergijski test sa etarskim / eteričnim uljem.
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.

Opis

Etarsko / Eterično ulje Eukaliptusa dobija se destilacijom listova eukaliptusovog drveta (Eucalyptus globulus). Poznato po svojoj osvežavajućoj, mentolastoj aromi, ovo ulje pruža brojne zdravstvene benefite, uključujući olakšanje disajnih tegoba, stimulaciju imuniteta i prirodno čišćenje domaćinstva. Sa svojim antiseptičkim svojstvima, etarsko / eterično ulje Eukaliptusa je idealan izbor za svakodnevnu upotrebu.

Ključne prednosti:

 • Olakšanje Disajnih Tegoba: Pomaže u otvaranju disajnih puteva, ublažava simptome prehlade, gripa i alergija.
 • Jačanje Imuniteta: Podržava imunološki sistem i pomaže u borbi protiv infekcija.
 • Antiseptička Svojstva: Efikasno protiv bakterija i virusa, idealno za dezinfekciju rana i povreda.
 • Smanjenje Bolova: Deluje kao prirodni analgetik, pomažući u ublažavanju bolova u mišićima i zglobovima.
 • Prirodno Sredstvo za Čišćenje: Efikasno uklanja prljavštinu i bakterije, idealno za čišćenje kućnih površina.

Načini upotrebe:

 • Aromaterapija: Dodajte nekoliko kapi u difuzer za osvežavajući miris koji poboljšava disanje i jača imunitet.
 • Masaža: Pomešajte sa baznim uljem za masažu koja smanjuje bolove i opušta mišiće.
 • Kupka: Dodajte nekoliko kapi u toplu kupku za relaksaciju i osveženje.
 • Parna Inhalacija: Dodajte nekoliko kapi u posudu sa vrućom vodom, nagnite se nad posudu i udišite paru kako biste olakšali disajne tegobe.
 • Čišćenje: Pomešajte sa vodom i sirćetom za prirodno sredstvo za čišćenje doma.

Saveti za upotrebu:

 • Uvek razblažite pre nanošenja na kožu kako biste izbegli iritacije.
 • Izbegavajte kontakt sa očima i osetljivim delovima kože.
 • Ulje nije namenjno za kozumaciju.

Sastojci: 100% čisto etarsko ulje eukaliptusa (Eucalyptus globulus).

Pakovanje: Staklena bočica sa 10 ml.

Napomena: Čuvati na hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Otkrijte svežinu i zdravlje sa našim etarskim uljem eukaliptusa – vašim prirodnim saveznikom za disanje i čistoću!

 • etarsko ulje eukaliptus Sve što trebate znati o etarskom ulju eukaliptusa: Prirodni eliksir za zdravlje i blagostanje - U svetu aromaterapije, jedan od najcenjenijih i najpopularnijih sastojaka je etarsko ulje eukaliptusa. Ovo dragoceno ulje, dobijeno destilacijom listova eukaliptusa, ima širok spektar koristi za zdravlje i blagostanje. Od osvežavajućeg mirisa do svojstava koja poboljšavaju disanje, etarsko ulje eukaliptusa je neprikosnoven saveznik u održavanju dobrog zdravlja i poboljšanju kvaliteta života. Šta je etarsko ulje eukaliptusa?...

Etarska / eterična ulja predstavljaju najkoncentrovaniji oblik lekovitih sastojaka jedne biljke, dobijaju se uglavnom destilacijom ili presovanjem biljke ili njenih delova. Ova lagana i intenzivno mirisna supstanca isparava lako. Delovanje svakog etarskog / eteričnog ulja zavisi od složene kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje čine njegov sastav. Karakteristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje imaju uticaj na sastav i kvalitet etarskih ulja.

Etarska / eterična ulja imaju različite primene: koriste se za inhalacije, dodaju se u kupke i saune, koriste se za masažu ili se lokalno nanose na određene delove tela. Takođe se koriste u proizvodnji kozmetičkih preparata i parfema, kao i u aroma lampama. Međutim, za njihovu upotrebu potrebno je poznavanje delovanja i toksičnosti svakog pojedinog ulja.

Nikada se ne preporučuje nanošenje nerazređenih etarskkih / eteričnih ulja direktno na kožu, jer to može izazvati iritaciju ili alergijske reakcije. Najbolje je mešati ih sa baznim uljima poput bademovog, kokosovog, maslinovog, ricinusovog, jojoba ulja ili avokada, jer ta kombinacija pojačava njihovo dejstvo. Izuzetak je ulje lavande koje se može naneti direktno na manje površine kože.

2 recenzije za Etarsko / Eterično ulje Eukaliptus

 1. inaina (potvrđen vlasnik)

  Sve preporuke

 2. Milana (potvrđen vlasnik)

  Odlični brza dostava, vidimo se ponovo

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Natura nihil frustra facit.

0
Pomeranje na vrh