Etarsko / Eterično ulje Sandalovine

670 RSD

Etarsko / Eterično ulje Sandalovine dobija se parnom destilacijom iz drveta sandalovine (Santalum album). Ovo ulje ima bogatu, drvenastu aromu koja donosi osećaj smirenosti i balansa. Etarsko / Eterično ulje Sandalovine je visoko cenjeno u aromaterapiji, meditaciji i nezi kože zbog svojih umirujućih i regenerativnih svojstava.* Kako i zašto uraditi alergijski test sa etarskim / eteričnim uljem.
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.

Opis

Etarsko / Eterično ulje Sandalovine dobija se parnom destilacijom iz drveta sandalovine (Santalum album). Ovo ulje ima bogatu, drvenastu aromu koja donosi osećaj smirenosti i balansa. Etarsko / Eterično ulje Sandalovine je visoko cenjeno u aromaterapiji, meditaciji i nezi kože zbog svojih umirujućih i regenerativnih svojstava.

Ključne prednosti:

 • Umirujući Efekat: Pomaže u smanjenju stresa, anksioznosti i promoviše mentalnu jasnoću i spokojstvo.
 • Regeneracija Kože: Podstiče obnavljanje ćelija kože, pomažući u tretiranju ožiljaka, bora i suve kože.
 • Meditacija i Duhovni Razvoj: Njegova aroma je idealna za meditaciju, podstičući dublje stanje opuštanja i duhovne svesnosti.
 • Antiseptička Svojstva: Pomaže u zaštiti kože od infekcija i smiruje upale.
 • Poboljšanje Kvaliteta Sna: Promoviše miran i kvalitetan san, pomažući u borbi protiv nesanice.

Načini upotrebe:

 • Aromaterapija: Dodajte nekoliko kapi u difuzer za smirujuću i opuštajuću atmosferu.
 • Masaža: Pomešajte sa baznim uljem za masažu koja podstiče regeneraciju kože i relaksaciju mišića.
 • Kupka: Dodajte nekoliko kapi u toplu kupku za umirujuće i opuštajuće iskustvo.
 • Nega Kože: Dodajte par kapi u kreme ili losione za dodatnu hidrataciju i regeneraciju kože.

Saveti za upotrebu:

 • Uvek razblažite pre nanošenja na kožu kako biste izbegli iritacije.
 • Izbegavajte kontakt sa očima i osetljivim delovima kože.

Sastojci: 100% čisto etarsko ulje sandalovine (Santalum album).

Pakovanje: Staklena bočica  10 ml.

Napomena: Čuvati na hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Otkrijte snagu drevne smirenosti i regeneracije sa našim etarskim uljem sandalovine – vašim prirodnim saveznikom za duhovnu i fizičku ravnotežu!

 • Bočica eteričnog ulja sandalovine sa sandalovinom Sve o Etarskom Ulju Sandalovine: Blagotvorni Dar Prirode za Telo i Um - Da biste se osjećali blagosloveno prirodom, potrebno je samo jedno duboko udahnuti etarsko ulje sandalovine. To ulje, čarobni eliksir iz prirode, nosi sa sobom mirisnu simfoniju koja nas vodi kroz šume dalekih zemalja i ostavlja nas da sanjarimo pod hladnom krošnjom drveća. Ovaj dragoceni dar prirode, poznat po svojim mnogobrojnim blagodatima, ne samo da pruža...

Etarska / eterična ulja predstavljaju najkoncentrovaniji oblik lekovitih sastojaka jedne biljke, dobijaju se uglavnom destilacijom ili presovanjem biljke ili njenih delova. Ova lagana i intenzivno mirisna supstanca isparava lako. Delovanje svakog etarskog / eteričnog ulja zavisi od složene kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje čine njegov sastav. Karakteristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje imaju uticaj na sastav i kvalitet etarskih ulja.

Etarska / eterična ulja imaju različite primene: koriste se za inhalacije, dodaju se u kupke i saune, koriste se za masažu ili se lokalno nanose na određene delove tela. Takođe se koriste u proizvodnji kozmetičkih preparata i parfema, kao i u aroma lampama. Međutim, za njihovu upotrebu potrebno je poznavanje delovanja i toksičnosti svakog pojedinog ulja.

Nikada se ne preporučuje nanošenje nerazređenih etarskkih / eteričnih ulja direktno na kožu, jer to može izazvati iritaciju ili alergijske reakcije. Najbolje je mešati ih sa baznim uljima poput bademovog, kokosovog, maslinovog, ricinusovog, jojoba ulja ili avokada, jer ta kombinacija pojačava njihovo dejstvo. Izuzetak je ulje lavande koje se može naneti direktno na manje površine kože.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Natura nihil frustra facit.

0
Pomeranje na vrh