Etarsko / Eterično ulje Crnog Bibera

900 RSD

Etarsko / Eterično ulje Crnog Bibera dobija se destilacijom iz zrna biljke Piper nigrum. Etarsko / Eterično ulje Crnog Bibera ulje ima bogatu, začinsku aromu i poznato je po svojim mnogobrojnim blagodetima za zdravlje i dobrobit. Sa svojim stimulativnim i zagrevajućim svojstvima, Etarsko / Eterično ulje Crnog Bibera je nezamenjivo u aromaterapiji, masaži i negovanju tela.* Kako i zašto uraditi alergijski test sa etarskim / eteričnim uljem.
* Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.

Opis

Etarsko / Eterično ulje Crnog Bibera dobija se destilacijom iz zrna biljke Piper nigrum. Etarsko / Eterično ulje Crnog Bibera ulje ima bogatu, začinsku aromu i poznato je po svojim mnogobrojnim blagodetima za zdravlje i dobrobit. Sa svojim stimulativnim i zagrevajućim svojstvima, Etarsko / Eterično ulje Crnog Bibera je nezamenjivo u aromaterapiji, masaži i negovanju tela.

Ključne prednosti:

 • Stimulacija Cirkulacije: Pomaže u poboljšanju cirkulacije, smanjujući bolove u mišićima i zglobovima, stimuliše rast kose.
 • Oslobađanje od Stresa: Deluje kao prirodni relaksant, smanjujući stres i anksioznost.
 • Detoksikacija: Pomaže telu da se oslobodi toksina, podstičući znojenje i eliminaciju štetnih materija.
 • Povećanje Energije: Stimulativna svojstva pomažu u povećanju energije i mentalne oštrine.

Načini upotrebe:

 • Aromaterapija: Dodajte nekoliko kapi u difuzer za začinsku, zagrevajuću atmosferu koja podiže energiju.
 • Masaža: Pomešajte sa baznim uljem za masažu koja pomaže u ublažavanju bolova i poboljšanju cirkulacije.
 • Kupka: Dodajte nekoliko kapi u toplu kupku za opuštanje mišića i detoksikaciju tela.
 • Digestivna Podrška: Razblaženo ulje može se koristiti za masažu stomaka kako bi se ublažile probavne tegobe.

Saveti za upotrebu:

 • Uvek razblažite pre nanošenja na kožu kako biste izbegli iritacije.
 • Izbegavajte kontakt sa očima i osetljivim delovima kože.
 • Ulje nije za konzumaciju.

Sastojci: 100% čisto etarsko ulje crnog bibera (Piper nigrum).

Pakovanje: Staklena bočica, 10 ml.

Napomena: Čuvati na hladnom i tamnom mestu, van domašaja dece.

Otkrijte moć prirodne stimulacije i relaksacije sa našim etarskim uljem crnog bibera – vašim saveznikom za zdravlje i dobrobit!

 • Etarsko ulje crnog bibera: Prirodni čuvar zdravlja i lepote - Etarsko ulje crnog bibera je jedan od onih skrivenih dragulja prirodne medicine i kozmetike. Poznato po svom intenzivnom i pikantnom mirisu, ovo ulje nudi širok spektar zdravstvenih i kozmetičkih koristi koje su ga učinile popularnim širom sveta. U ovom blogu ćemo istražiti poreklo, sastav, koristi i načine upotrebe etarskog ulja crnog bibera. Poreklo i Sastav...

Etarska / eterična ulja predstavljaju najkoncentrovaniji oblik lekovitih sastojaka jedne biljke, dobijaju se uglavnom destilacijom ili presovanjem biljke ili njenih delova. Ova lagana i intenzivno mirisna supstanca isparava lako. Delovanje svakog etarskog / eteričnog ulja zavisi od složene kombinacije i koncentracije raznih hemijskih supstanci koje čine njegov sastav. Karakteristike zemljišta, nadmorska visina, klima, način berbe i tehnika proizvodnje imaju uticaj na sastav i kvalitet etarskih ulja.

Etarska / eterična ulja imaju različite primene: koriste se za inhalacije, dodaju se u kupke i saune, koriste se za masažu ili se lokalno nanose na određene delove tela. Takođe se koriste u proizvodnji kozmetičkih preparata i parfema, kao i u aroma lampama. Međutim, za njihovu upotrebu potrebno je poznavanje delovanja i toksičnosti svakog pojedinog ulja.

Nikada se ne preporučuje nanošenje nerazređenih etarskkih / eteričnih ulja direktno na kožu, jer to može izazvati iritaciju ili alergijske reakcije. Najbolje je mešati ih sa baznim uljima poput bademovog, kokosovog, maslinovog, ricinusovog, jojoba ulja ili avokada, jer ta kombinacija pojačava njihovo dejstvo. Izuzetak je ulje lavande koje se može naneti direktno na manje površine kože.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Natura nihil frustra facit.

0
Pomeranje na vrh