Aromaterapija i Upotreba Etarskih Ulja za Povećanje Energije i Budnosti

Aromaterapija i Upotreba Etarskih Ulja za Povećanje Energije i Budnosti

Zahvaljujući svom sastavu, neka etarska ulja imaju prirodna stimulativna svojstva. Ispod su navedeni neki recepti koji vam mogu pomoći da povećate energiju i budnost kada se osećate umorno. Međutim, važno je napomenuti da etarska ulja nisu zamena za san, odmor i medicinsku negu kada je to potrebno.

Aromaterapijski Recepti za Povećanje Energije i Budnosti

Svaka osoba je različita, pa ovi mešavine neće isto delovati na svakoga. Koristite ih kao inspiraciju za pronalaženje etarskih ulja i mešavina koje najbolje odgovaraju vama.

Kada birate i koristite etarska ulja, obavezno pratite sve bezbednosne mere i imajte na umu da aromaterapija ne treba da bude zamena za adekvatan medicinski tretman.

Mešavina #1

  • 2 kapi Bosiljka
  • 1 kap Čempresa
  • 2 kapi Pomorandže

Mešavina #2

Mešavina #3

Mešavina #4

Uputstvo za Korišćenje

Izaberite jednu od gornjih mešavina. Zatim izaberite metodu korišćenja i pratite dole navedena uputstva.

Difuzer Mešavina

Pomnožite vašu mešavinu sa 4 da biste dobili ukupno 20 kapi odabrane mešavine. Dodajte ulja u tamnu staklenu bočicu i dobro izmešajte tako što ćete bočicu kotrljati između dlanova. Dodajte odgovarajući broj kapi iz vaše kreirane mešavine u difuzer prateći uputstva proizvođača za vaš model difuzera. Neka etarska ulja, poput gustih ulja ili citrusnih ulja, nisu kompatibilna sa svim tipovima difuzera.

Inhaler Mešavina

Pomnožite vašu mešavinu sa 3 da biste dobili ukupno 15 kapi odabrane mešavine. Nastavite čitanje na stranici Inhaler Mešavina i koristite mešavinu od 15 kapi umesto predloženih mešavina prikazanih na stranici.

Osveživač Vazduha

Pomnožite vašu mešavinu sa 6 da biste dobili ukupno 30 kapi odabrane mešavine. Nastavite korišćenjem mešavine od 30 kapi u receptu za Osveživač Vazduha.

Zaključak

Etarska ulja mogu biti odličan način da povećate energiju i budnost, ali uvek ih koristite sa pažnjom i ne zaboravite da su san i medicinska nega nezamenjivi. Pronađite pravu mešavinu za vas i uživajte u blagodatima aromaterapije.

Natura nihil frustra facit.

0
Pomeranje na vrh